в предния десен калник точно зад мигача отвътре има една кутийка с ...../ не тази до радиатора/, та от нея ми пада акум., защото цъкат някакви релета вътре щом закача акум. ЩО Е ТО : - компютър, захранване , или .... Междо другото като му спря тока към него колата не работи на бенз. / имам газова с изпарител/ АКО ГО ИЗОЛИРАМ ФАТАЛНО ЛИ Е ?!?!?!?!?
Известие
Collapse
No announcement yet.
черна кутия в десен калник ??? ЩО Е ТО ?
Collapse
X
-
Това е за бензиновите пари идващи от резервоара тая джаджа ги вкарва в колектора на колата за да изгарят а да не ходят у атмосверата0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
-
Първоначално публикувано от monigtмаи е и за входящия бензин но благодаря ти че се пробва...
Само внимавай с определенията кво съм познал и кво не
Аман от ламери ти му казваш кво е то ти сере у устата0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от BoboПървоначално публикувано от monigtмаи е и за входящия бензин но благодаря ти че се пробва...
Само внимавай с определенията кво съм познал и кво не
Аман от ламери ти му казваш кво е то ти сере у устатаЩади си нервите
@monigt - Колега, когато някой ти дава акъл, още повече човек със знания и опит (на Бобо през главата и ръцете са му минали 2 завода за Алфа сигурно) не се заяждай излишно
Това наистина е филтър, който улавя изпаренията от резервоара и ги вкарва, за да изгорят, а не да излизат в атмосферата. Това се прави с цел ЕКОЛОГИЯ, а не ИКОНОМИЯsigpic
Comment
-
ИЗВИНЯВАМ СЕ КОЛЕГИ. Така е сам се уверих днес докато неразбера че това дето цъка реленце е клапана монтиран до него. Та същия ми беше зацепен постоянно отворен .така ли трябва да е?Затова се обърках че има релета вътре.
БЛАГОДАРЯ ВИ И ПАК СЕ ИЗВИНЯВАМAlfa Romeo 155/1.8TS
Comment
Comment